top of page

PERATURAN PENGINAPAN

The Pillowz Suites telah menetapkan peraturan rumah untuk menjaga ketenteraman, ketenangan dan ketenangan dalam pangsapuri dan harta tannah. "Peraturan Rumah" dilampirkan pada setiap bilik. Jika tidak, Tetamu boleh meminta e-salinan peraturan rumah dari The Pillowz Suites Management. Tetamu mesti memperhatikan "Peraturan Rumah" dan mematuhi dengan sewajarnya.

CHECK-IN          SELEPAS 3PM seterusnya

CHECK-OUT      SEBELUM 11AM

Caj tambahan late check-out dengan harga RM50 setiap bilik setiap jam (Bergantung kepada ketersediaan bilik)

Security deposit of MYR200 setiap bilik diperlukan sebelum ketibaan (Dipulang dalam masa 3 hari kerja selepas check-out).

HAIWAN PELIHARAAN TIDAK DIBENARKAN

Haiwan peliharaan atau ternakan tidak dibenarkan masuk ke dalam bilik dan premis.

DILARANG MEROKOK

Dilarang merokok di dalam bilik dan premis. Denda sebanyak RM200 akan dikenakan sekiranya ditangkap

DILARANG MEMBAWA DURIAN

Sebarang makanan berbau kuat seperti durian tidak dibenarkan masuk ke dalam bilik dan premis. Denda sebanyak RM200 untuk pembersihan seluruh unit akan dikenakan sekiranya dijumpai.

DILARANG AKTIVITI HARAM DAN DADAH

Dadah dan aktiviti haram sama sekali tidak dibenarkan masuk ke dalam bilik dan premis. Hotel berhak mengeluarkan tetamu dari premis tanpa pulangan deposit, bayaran penginapan dan melaporkan kepada polis sekiranya ditangkap.

WAKTU SENYAP

Tiada gangguan, suara atau gangguan yang kuat dibenarkan dari jam 11:00 lewat malam hingga 8:00 pagi

TEMPAT PARKIR KENDERAAN

Sila letak kenderaan anda di tempat letak kereta tersedia yang tertera pada kunci bilik. Meletak kenderaan dengan risiko anda sendiri

TILAM TAMBAHAN

Bayaran akan dikenakan untuk penggunaan atau permintaan tempat tidur tambahan atau jumlah penghuni tambahan yang menginap di dalam bilik.

PAKAIAN YANG SESUAI SEMASA MENGUNA KEMUDAHAN PANGSAPURI

Sila memakai pakaian yang bersesuai mengikut fasiliti yang tersedia dan menjaga kebersihan di tempat fasiliti.

KEROSAKAN DI BILIK

Kerosakan di bilik, aset, tilam dan tempat tidur akan dikenakan caj untuk penggantian barang yang rosak mengikut pada senarai harga barang hotel.

KESAN KOTOR YANG KEKAL

Sebarang kesan kotor kekal atau tidak dapat ditanggalkan pada linen, sofa, dan dinding di dalam bilik akan dikenakan denda mengikut pada senarai harga hotel.

KEHILANGAN KUNCI BILIK

Kunci bilik yang hilang akan dikenakan bayaran RM200 untuk setiap kad akses dan RM100 untuk setiap token bilik atau kunci logam.

DILARANG MEMBUANG SAMPAH DI KORIDOR

Sampah di koridor atau tempat berdekatan bilik tidak dibenarkan. Denda sebanyak RM200 didenda sekiranya ditangkap.

JIMAT TENAGA "GO GREEN'

Sila matikan sebarang peralatan elektrik apabila tidak digunakan.

PERKHIDMATAN PEMBERSIH TAMBAHAN

Bayaran akan dikenakan untuk setiap permintaan pembersihan tambahan atau penggantian linen.

*NOTIS PENTING*

Semua kawasan umum pangsapuri / harta tanah berada di bawah pengawasan CCTV. Sekiranya Tetamu atau seseorang yang menemani Tetamu melanggar "Peraturan Rumah" atau bertindak sedemikian rupa sehingga ketenteraman, kedamaian dan ketenangan atau pengoperasian normal The Pillowz Suites terganggu, Tetamu dan sesiapa yang mengiringi Tetamu mesti meninggalkan apartmen / harta tanah setelah permintaan.

 

The Pillowz Suites dan / atau pengurusan bangunan berhak untuk merampas deposit Tetamu atau menjatuhkan denda yang lebih tinggi untuk sebarang kesalahan dan pelanggaran dasar harta tanah. Semua pangsapuri / harta tanah adalah mesra polis.

bottom of page